Бен Афлек говори открито за връзката си с алкохола и

...
Бен Афлек говори открито за връзката си с алкохола и
Коментари Харесай

Бен Афлек: Дженифър Гарнър ме превърна в алкохолик

Бен Афлек приказва намерено за връзката си с алкохола и какво е довело до злоупотребата му с пиенето в шоуто на Хауърд Стърн.

Там той показа за компликациите си по време на брака с Дженифър Гарнър и по какъв начин те са довели до пристрастяването му към алкохола. Актьорите бяха дружно повече от 10 години и имат три деца.

Афлек споделя, че постоянно е имал възприятието, че не може да си тръгне поради децата, само че в това време не е бил благополучен в обстановката, в която се намира и надлежно намира отдушник в алкохола. Той е пиел по една бутилка скоч и е заспивал на дивана, като е намирал това за единственото решение да избяга от клопката.

„ Най-вероятно към момента щях да пия. Това е и една от аргументите, заради която посегнах към алкохола... тъй като се усещах като в капан “, описа Афлек за брака си с Гарнър.

През 2001, 2017 и 2018 година, Бен Афлек влиза в рехабилитация няколко пъти поради проблемите си с алкохола. Последният път е тъкмо след развода му с Гарнър.

Актьорът споделя, че с някогашната си брачна половинка са създали всичко допустимо, с цел да запазят брака си, само че нещата просто не са потръгнали.

„ Имахме брак, който не работеше. Това се случва. Тя се трансформира в човек, който обичам и почитам, само че не желаех да бъда женен за нея. Опитахме всичко. Опитахме, тъй като имаме деца. И двамата не искахме това да бъде моделът на подражателство, който демонстрираме на децата си “, споделя Бен. В момента те се схващат добре и са оставили проблемите зад тила си.

В момента Бен Афлек има връзка с Дженифър Лопез, а двамата наподобяват по-влюбени от всеки път.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР