Бельото е едно от нещата, които всяка жена обожава да

...
Бельото е едно от нещата, които всяка жена обожава да
Коментари Харесай

Мистерията е разбулена! Ето за какво служи джобчето на бельото

Бельото е едно от нещата, които всяка жена обожава да пазари. Всяка дама обича да има многообразие във връзка с гащичките и сутиените, които носи. Разбира се, на пазара сега има хиляди модели и разновидности на долни дрехи, от които всяка жена може да избере най-удобното за нея. Има нещо, по което всеки чифт гащи си наподобява с другите и това е джобчето, което е отвътре на бельото. Мистерията с приложението му и изобщо повода то да е там, най-накрая е разбулена. Надали има жена, която най-малко един път да не се е чудила какво аджеба е това и защо служи то.

На пръв взор, това джобче е изцяло излишно и напълно умерено гащите могат да минат и без него. Но е реалност, че то е там и то на множеството модели долни дрехи. Оказва се, че в действителност мистерията си има доста просто и разумно пояснение. Материята, от която е направено джобчето най-често е памук и се слага, тъй като лигавицата се нуждае от нежна отбрана. А повода да се образува джоб е, че просто от тази страна не може да се сложи тегел.

И по този начин, джобчето в действителност е случайност.

Този втори плат, който се слага, е с цел да бъдат предпазени интимните елементи на дамите от инфекции и раздразнения, които могат да зародят от естественото изпотяване и триенето на кожата в материята. Повечето сантиментални модели долни дрехи нямат такова джобче и това също е напълно разумно, тъй като се счита, че те не се употребяват всекидневно. Джобчето се слага най-много при модели, които са основани за всекидневно прилагане.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР