Белослава и съпругът й са се спасили по чудо от

...
Белослава и съпругът й са се спасили по чудо от
Коментари Харесай

Белослава се спаси по чудо от потопа в Лозенец

Белослава и брачният партньор й са се избавили по знамение от водната буря, поразила оня ден паметни курорти от Южното Черноморие.

" Наводнението засегна и нас ", сподели поп звездата. Певицата и брачният партньор ѝ - художникът Евгени Йонов, стопанисват фамилен хотел в Лозенец, едно от местата, попаднали в " окото на бурята ". Двойката отвори хотела си през юни, а по-късно се изнесе на остров Лемнос за по-голямата част от лятната почивка, поверявайки фамилния бизнес на своите чиновници.

Вчера обаче певицата и мъжът й товареха бусове с багаж, които да изтеглят към София. Хотелът им затваря порти преди края на сезона поради страшното злополучие. По думите на Белослава за благополучие вредите не са толкоз огромни, колкото при хотелите и къмпингите на " Арапя " и " Нестинарка " край Царево.

Въпреки че хотелът на артфамилията в Лозенец не е огромен, екстериорът и интериорът му са впечатляващи. На няколко пъти е влизал в топкласациите в сектора, а негови снимки са попадали на страниците на всички гланцирани издания за " звездни ориси " у нас. Цените обаче надалеч не са по джоба даже на средностатистическо българско семейство. В разгара на сезона искащите да отмарят в " шика и блясъка " на хотела би трябвало да платят за удоволствието до 260 лв. на ден, като Белослава и мъжът й са въвели и таса за домашни любимци от 20 лв. на нощувка. На същата сума двамата правят оценка и бебешката кошарка.

В София певицата я чака запознаване с документите по досъдебното произвеждане, което бе формирано малко след 50-ия й рожден ден тази година поради шофиране в нетрезво положение. Популярната изпълнителка бе засечена от патрулка на Пътна полиция през юли в региона на столичния бул. " Александър Пушкин " да се качва в колата си в дребните часове, откакто е пазарувала в магазинче за алкохол. Пробата с дрегера съгласно първичните данни посочила промили алкохол, неразрешени от закона. Следващите седмици обаче информацията за кръвния тест за алкохол необичайно се размиха, а самата Белослава побърза да напусне София. " Всички сме хора, нищо човешко не ни е непознато ", разяснява тогава първо за " България Днес " брачният партньор на певицата. Той разкри, че Белослава е била доста обезпокоена вечерта на купона за ЧРД-то си и не можела да заспи, тъй като сутринта на майка й предстояла интервенция.

За похлупак столични таблоиди набедиха Евгени Йонов по отношение на по-млада дама, поради която бракът му с Белослава щял да се разпадне всеки миг. " Толкова години ни разделяха, само че истината е, че сме по-сплотени от всеки път ", парира слуховете за раздялата с половинката си художникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР