Белослава Хинова участва в грандиозното шоу на модна къща Шанел

...
Белослава Хинова участва в грандиозното шоу на модна къща Шанел
Коментари Харесай

Белослава: Лагерфелд ме избра много бързо

Белослава Хинова взе участие в грандиозното шоу на фешън къща Шанел в Париж. Младата българка е определена персонално от дизайнера Карл Лагерфелд. 16-годишната госпожица дефилира един до друг със супермодели като Кая Гербер и Кармен Кас. Белослава е втората българка, взела участие в ревю на Шанел за последните 10 години, след Кремена Оташлийска.

Момичето учи в учебното заведение по приложни изкуства Св. Лука и се занимава с изобразяване. Белослава съобщи, че скоро се е запалила по модата.

"Скоро се възпламених по модата, преди към 3 години. Не съм си мислела, че ще се докосна по този начин покрай модата. Миналата година взех решение да опитвам. Аз стигнах до стилната къща, с която работя, а майка ми ми сподели да се оправям ", показа Белослава пред Нова тв.

"След този шут и хвърляне в дълбокото не ме е боязън и съм рационална. Знам какво да върша ", добяви тя.

Белослава описа и за срещата с Карл Лагерфелд: "Всичко мина бързо. След като подготвена, минаваш пред него да каже последно мнение. Той избира. Казва, че желае тази гривна, тази чанта. След това ми сподели благодаря, Бел. И това беше ".

Белослава няма пояснение за какво я е избрал. Иначе ревюто минало бързо.

"Казаха ми да се стегна, тъй като подготовката не мина доста добре. На самото ревю момичето пред мен ходеше постепенно, аз пък бързо. Щяхме да се сблъскаме ", споделя с усмивка тя.

"Ще завърша учебно заведение. После отново ще продължа да изучавам. Нямам желание да се занимавам единствено с мода в този миг. Имам оферти от Ню Йорк, само че нищо не е несъмнено ", приключи Белослава.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР