Белослав. Приключи цялостното изпълнение по дейностите в изпълнение на проект

...
Белослав. Приключи цялостното изпълнение по дейностите в изпълнение на проект
Коментари Харесай

Варна: Община Белослав приключи изпълнението на проект за доизграждане на битово-фекална канализация

Белослав. Приключи цялостното осъществяване по дейностите в осъществяване на план „ Доизграждане на битово-фекална канализация по улиците „ Бельов “, „ Цар Иван Асен ІІ “, „ Хан Маламир “, „ Цар Самуил “ и сектор, заключен сред улици „ Д. Ватев “, ул. “Шипка “ и „ Алеко Константинов “ в град Белослав “, финансиран по контракт за безплатна помощ, подписан сред Община Белослав и Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда /ПУДООС/. Това оповестиха от Община Белослав .
С реализирането на сегашния план Белослав към този момент има построена на 100% канализационна система. Чрез осъществяването на плановите действия е реализирана значима цел за Община Белослав, а точно да бъде предотвратена опцията от неподходящи последствия за здравето на популацията, свързани с епидемиологична заплаха.
С построяването на канализацията се отстранява замърсяването с отпадъчни води на околната среда. Изпълняването на съответните ограничения по ограничение на повърхностните и подпочвени замърсявания на водите са действия както с общински, по този начин и с народен приоритет, допълниха от Община Белослав.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР