Белки нападнаха кооперация в центъра на Благоевград, сигнализираха в Struma.

...
Белки нападнаха кооперация в центъра на Благоевград, сигнализираха в Struma.
Коментари Харесай

Напаст! Стадо белки се настани в кооперация в центъра на Благоевград, хората в паника

Белки нападнаха кооперация в центъра на Благоевград, алармираха в Struma. com ужасени стопани. Дни наред те са подложени на непрестанно тропане по етажите, тавана и керемидите, а през днешния ден няколко от хищниците бяха видени да са катерят по дърветата в двора на кооперацията.Изброили са пет или шест от белките, а какъв брой са тъкмо никой не може да каже. Хората са в суматоха, защото битката с белките е извънредно сложна.

Те са едни от най-хитрите хищници, мъчно уловими и извънредно рискови за домашни любимци. Зверчето към този момент е разпознато и се търсят способи за освобождането на коопарацията от нашествието им. Трябва да се подхващат незабавни дейности за премахването им,защото са рискови, изключително при съществуване на домашни птици, защото белката е в положение да унищожи всички пилета единствено за една нощ.

Не са предпазени и други домашни животни, както и домашни любимци. Като начало, би трябвало да се закрият всички дупки към птичарника, тъй като белката е в положение да мине през всяка дупчица освен на постройката, само че и от малките врати или покрива, тъй като е отличен катерач. А

по-късно би трябвало с примамки и клопки да се обезвреди или да се повикат експерти, които да се оправят с казуса. Благоевградчани търсят помощ от сходни специалсти, с цел да не се усили популацията на хищниците, чието място не е в центъра на града.

Вяра Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР