Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп продължава да очаква

...
Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп продължава да очаква
Коментари Харесай

Тръмп ще посети Великобритания въпреки правителствената криза

Белият дом съобщи, че президентът Доналд Тръмп продължава да чака с неспокойствие идната си среща с английския министър председател Тереза Мей тази седмица макар броженията в английското държавно управление поради Брекзит, предадоха " Асошиейтед прес " и ТАСС, представени от Българска телеграфна агенция. Снощи и през днешния ден поради различия по тактиката за излизането от Европейски Съюз оставки подадоха министърът за Брекзит Дейвид Дейвис и външният министър Борис Джонсън.

" Президентът продължава да чака с неспокойствие работното си посещаване и срещата си с премиера (Тереза Мей) на 13 юли и по-нататъшното подсилване на специфичните връзки сред Съединени американски щати и Англия ", съобщи представителят на Белия дом Сара Сандърс в отговор на въпрос.

По време на визитата Тръмп ще бъде също признат от английската кралица Елизабет Втора. Посланикът на Съединени американски щати във Англия Робърт Джонсън съобщи, че Тръмп и Мей " ще обсъдят въпроса за връзките с Русия " и опцията за подписване на двустранно комерсиално съглашение.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (213)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР