Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп не е изложил

...
Белият дом заяви, че президентът Доналд Тръмп не е изложил
Коментари Харесай

Белият дом: Не е взето окончателно решение за Сирия

Белият дом съобщи, че президентът Доналд Тръмп не е изложил съответни времеви рамки за дейности в отговор на хипотетичната химическа офанзива в Сирия. Оттам споделиха това макар известието му в Туитър, че ракетите " идват " и обръщението в него към Русия " да се готви ", съобщи Ройтерс.

 
Говорителката на Белия дом Сара Сандърс съобщи, че Тръмп разполага с набор от варианти, освен военни. Тя добави, че всички варианти към момента са на масата и че президентът сега ги преценя.
 
Сандърс сподели, че Тръмп счита Русия и Сирия за виновни за химическата офанзива и отхвърли известието му в Туитър да е основало какъвто и да било проблем.

 
Тръмп към този момент не се е договорил със съдружниците по въпроса за Сирия, удар по нея може да бъде нанесен в края на седмицата, съобщи ТАСС, като се базира на Си Ен Ен.
 
Според източници на телевизионния канал американският водач сега води дейни съвещания по тематиката с президента на Франция Еманюел Макрон и английския министър председател Тереза Мей.

 
По-рано Тереза Мей съобщи, че е подготвена да даде зелена светлина за присъединяване на страната във военни дейности против Сирия в отговор на хипотетичната химическа офанзива в събота, съобщи Ройтерс, като се базира на Би Би Си.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР