Белият дом във вторник омаловажи забележките, които президентът Байдън направи

...
Белият дом във вторник омаловажи забележките, които президентът Байдън направи
Коментари Харесай

Белият дом омаловажава Байдън, обвинявайки Републиканската партия в „убиването на милиони американци“ чрез прекратяване на Закона за достъпни грижи

Белият дом във вторник омаловажи забележките, които президентът Байдън направи по-рано денем, в които наподобява загатна, че Камарата на републиканците всъщност " убиваха милиони американци " посредством понижаване на Закона за налични грижи.

Президентът приказва на събитие в столицата на страната по-рано във вторник, рекламирайки държавните разноски за грижи за деца и други вложения.

По време на речта си президентът атакува републиканците в Камарата на представителите поради предложенията им за бюджет, които „ понижават стратегиите за даване на грижи с една трета “.

„ Това би означавало 260 000 по-малко деца в детски заведения “, сподели Байдън, преди да упрекна някогашния президент Тръмп и неговите „ другари от MAGA “, че желаят „ да прекратят Закона за налични грижи “.

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер приказва по време на конференция в залата за брифинги на Брейди в Белия дом на 9 април 2024 година във Вашингтон, ок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР