Белият дом в петък обвини републиканците и губернатора на Тексас

...
Белият дом в петък обвини републиканците и губернатора на Тексас
Коментари Харесай

Белият дом обвинява републиканците, губернатора на Тексас Абът, след като мигранти нападнаха членове на гвардията, границата на бурята

Белият дом в петък упрекна републиканците и губернатора на Тексас Грег Абът, когато го попитаха за реакцията на безредното сцена ден по-рано, когато повече от 100 мигранти бяха снимани да пробиват бодлива тел по южната граница, с цел да влязат в Тексас.

„ Какво счита президентът Байдън, че би трябвало да се случи на възрастни мъже, които са нахлуване и надвиване на Националната армия на Съединени американски щати? " Кореспондентът на Fox News в Белия дом Питър Дуси попита прессекретаря Карин Жан-Пиер.

Тя сподели, че администрацията на Байдън е „ признателна “, че сътрудниците на граничния патрул на Съединени американски щати са съумели да овладеят обстановката в Ел Пасо, Тексас, преди да упрекна Абът за неговата твърдолинейна гранична политика.

Белият дом упреква губернатора на Тексас Грег Абът след видео, показващо повече от 100 незаконни имигранти, които щурмуват границата в Ел Пасо в четвъртък. (Mega/Getty Images)

" Те съумяха да си свършат работата, макар че републиканците, особ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР