Белият дом се извини на бившия губернатор на Арканзас Аса

...
Белият дом се извини на бившия губернатор на Арканзас Аса
Коментари Харесай

Белият дом се извини на Аса Хътчинсън, след като DNC брутално се подигра с неуспешната кандидатура за президент

Белият дом се извини на някогашния губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън в сряда, откакто Националният комитет на Демократическата партия брутално отхвърли несполучливата му президентска акция.

Решението на Хътчинсън да се отдръпна от конкуренцията – откакто получи единствено 191 гласа в понеделник от републиканците в Айова – беше приветствано от саркастичен удар от прессекретаря на DNC Сарафина Читика, която сподели във вторник: „ Тази вест идва като потрес за тези от ние, които можехме да се закълнем, че той към този момент е изнемощял. ”

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер сподели на постоянния си брифинг в сряда, че началникът на кабинета на Белия дом Джеф Зиентс се е обадил на Хътчинсън, чиято кандидатура е съсредоточена върху рецензиите към любимеца на Републиканската партия и някогашен президент Доналд Тръмп, с цел да се извини от името на Байдън.

„ Това е нещо, което несъмнено желаеме да разгледаме. Президентът Байдън изпитва надълбоко почитание към губернатора Хътчинсън и се възхищава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР