Белият дом разкри в сряда подробности за Плана за американските

...
Белият дом разкри в сряда подробности за Плана за американските
Коментари Харесай

Белият дом представи плана на Байдън за семействата на стойност 1,8 трлн. долара

Белият дом разкри в сряда детайлности за Плана за американските фамилии на стойност 1,8 трлн. $, съобщи БНР.
Планът е препоръчан от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, потвърждавайки значително по-ранни изказвания на чиновници от администрацията и информации в медиите.
 Говорителят на Белия дом успокоява с смешка за фантом след чудноват звук (ВИДЕО) Говорителят на Белия дом успокоява с смешка за фантом след чудноват звук (ВИДЕО)
Прессекретарят на Белия дом Джен Псаки прекъсна речта си поради неочакван звук, който тя шеговито приписа на призрака на 16-ия президент...
ще бъде да помогне на американските фамилии, грижата за деца, образованието и работещите, като 1 трилион щатски $ ще бъдат отпуснати като вложения, а останалите 800 милиарда $ ще дойдат от понижаване на налозите.
" В композиция с Плана за американска претовареност на президента Байдън това законодателство ще бъде изцяло изплатено в продължение на 15 години и ще понижи дефицитите в дълготраен проект “, обявиха от Белият дом.
Според проекта нарастванията на данъчните заеми за деца ще бъдат удължени до 2025 година и ще бъдат направени " непрекъснато изцяло възстановими ", а най-високата ставка на налога върху приходите за най-богатите американци и данъкът върху финансовата облага за " най-богатите 0,3% от всички семейства " ще бъдат върнати до равнището от 39,6% от преди ерата на Доналд Тръмп.
" Домакинствата, които печелят годишно над 1 милион $, или 0,3% от всички семейства, от 39,6 % върху всичките си приходи, изравнявайки %, изплащан върху възвръщаемостта на вложенията и заплатите ", се показва в изказването.
 Белият дом отхвърля да има нещо общо с проблемите в завода в Иран Белият дом отхвърля да има нещо общо с проблемите в завода в Иран
Белият дом съобщи в понеделник, че Съединените щати нямат нищо общо с това, което Иран споделя, че е диверсионна офанзива срешу неговия цех...
" Като цяло тези данъчни промени, фокусирани върху американците с най-високи приходи, биха довели до събиране на към 1,5 трилиона $ в границите на едно десетилетие ", прецизираха още Белият дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР