Белият дом осъди бившия президент Доналд Тръмп, след като той

...
Белият дом осъди бившия президент Доналд Тръмп, след като той
Коментари Харесай

Белият дом порица Тръмп заради призива му за премахване на конституцията

Белият дом осъди някогашния президент Доналд Тръмп, откакто той прикани за анулация на конституцията на Съединени американски щати, информира БиБиСи.

Тръмп направи мненията в обява в обществената си мрежа Truth в събота, като повтори изказванието си, че е спечелил президентските избори през 2020 година Той упрекна огромните софтуерни компании в скрит план против него с демократите.

Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс съобщи, че коментарите на Тръмп са " анатема за душата на нашата нация ". Не можете да обичате Америка единствено когато печелите, добави той. По думите мненията на Тръмп би трябвало да бъдат всеобщо наказани.

В обявата си някогашният президент се базира на неразбираеми обвинявания за огромна и необятно публикувана машинация и машинация и попита дали би трябвало неотложно да бъде върнат на власт.

Огромна машинация от този вид и мащаб разрешава прекратяването на всички правила, разпореждания и членове, даже тези, които се намират в Конституцията. Нашите велики " Основатели " не желаеха и нямаше да одобрят подправени и лъжливи избори!, сподели той.

Публикацията пристигна единствено часове след разкриването на вътрешните разисквания на Twitter относно ограничаването на история за Хънтър Байдън от 2020 година историята, която излезе седмици преди президентските избори през 2020 година, беше оповестена от New York Post и разкри безредния персонален живот и бизнес връзките на най-малкия наследник на президента Джо Байдън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР