Белият дом осъди бившия президент Доналд Тръмп, че се опитва

...
Белият дом осъди бившия президент Доналд Тръмп, че се опитва
Коментари Харесай

Белият дом скочи срещу Тръмп: Повтаря като папагал реториката на Адолф Хитлер

Белият дом осъди някогашния президент Доналд Тръмп, че се пробва да " раздели американците с ненавист и свирепост ", тъй като е споделил, че имигрантите " тровят кръвта на страната ни ", написа американската редакция на Politico, представена от " Фокус ".

" Повтарянето на гротескната изразителност на фашистите и кръвожадните последователи на превъзходството на бялата раса и заканите за угнетяване на тези, които не са съгласни с държавното управление, са рискови офанзиви против достолепието и правата на всички американци, нашата народна власт и публичната сигурност ", съобщи заместник-прессекретарят на Белия дом Андрю Бейтс в неделя. " Това е противоположното на всичко, което пазиме като американци ".

Изявлението пристигна ден откакто акцията на Байдън атакува Тръмп като съпостави забележките му – направени по време на избирателен протест – с тези на Адолф Хитлер.

" Тази вечер Доналд Тръмп още веднъж уважи моделите си на подражателство, като повтори като папагал Адолф Хитлер, възхвали Ким Чен Ун и цитира Владимир Путин, до момента в който се кандидатира за президент с заричане да ръководи като деспот и да заплашва американската народна власт ", съобщи в събота представителят на Байдън-Харис 2024 Амар Муса.

По-рано Тръмп приказва за мигрантската рецесия по мексиканската граница в Ню Хемпшир, щат, който евентуално има късмет да завоюва.

" Те тровят кръвта на страната ни ", съобщи някогашният президент. " Те са отровили психиатричните заведения и пандизите по целия свят. Не единствено в Южна Америка, освен трите или четирите страни, за които мислим, само че по целия свят те идват в страната ни от Африка, от Азия ".

" Дори Владимир Путин... споделя, че политически стимулираното гонене на Байдън против неговия политически противник е доста положително за Русия, тъй като демонстрира гнилостта на американската политическа система, която не може да се преструва, че учи другите на народна власт ", съобщи Тръмп.

Той също похвали премиера на Унгария Виктор Орбан и севернокорейския деспот Ким Чен Ун в своите забележки.

Тръмп и преди е наричал политическите си врагове " паразити ".

Тълпата в Ню Хемпшир приветства, до момента в който Тръмп громеше Байдън, обвинявайки настоящия президент за проблемите си с правораздаването.

" Те трансформират правоприлагащите органи в оръжие за интервенция в изборите на високо равнище, тъй като ги бием толкоз доста в анкетите ", означи той.

В скорошно изследване на Wall Street Journal Тръмп изпревари Байдън с 4 % разлика, последното от поредност от изследвания, прогнозиращи проблеми за Байдън.

" [Тръмп] залага, че може да завоюва тези избори, като изплаши и раздели тази страна ", съобщи Муса в изказването на екипа на Байдън. " Той бърка. През 2020 година американците избраха визията на президента Байдън за вяра и единение пред визията на Тръмп за боязън и разделяне – и те ще създадат същото идващия ноември ".

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР