Белият дом оказва своята подкрепа на усилията на автомобилната индустрия

...
Белият дом оказва своята подкрепа на усилията на автомобилната индустрия
Коментари Харесай

Белият дом подкрепя усилията на индустрията за стандартизиране на щепселите за зареждане на електромобили на Tesla

Белият дом оказва своята поддръжка на напъните на автомобилната промишленост за стандартизиране на щепселите за зареждане на електрически транспортни средства на Tesla за всички електрически автомобили в Съединените щати, част от необятни старания за подтикват продажбите си, с цел да оказват помощ в битката с изменението на климата.

Повече от 1 милион електрическия автомобил са продадени в Съединените щати през 2023 година, което е връх, само че това движение към момента изостава от продажбите в страни като Китай и Германия. Една от основните аргументи е, че лимитираната наличност на инфраструктура за зареждане в цялата страна е необятно публикувано безпокойствие за доста евентуални купувачи на електрически автомобили и задържа продажбите им в Съединените щати.

Tesla, водач в на пазара на EV, ръководи най-голямата мрежа от устройства за бързо зареждане. И доста от неговите станции за зареждане Supercharger са на първокласни места по продължение на доста посещавани коридори, където други станции за зареждане са необичайност.

Във в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР