Белият дом официално потвърди, че разполага с разузнавателна информация, според

...
Белият дом официално потвърди, че разполага с разузнавателна информация, според
Коментари Харесай

От Белия дом потвърдиха, че следят тайно космическо оръжие на Русия

Белият дом публично удостовери, че разполага с разследваща информация, съгласно която Русия създава скрито галактическо оръжие. Потвърждението пристигна, откакто по-рано републиканец от американския Конгрес предизвести за данни за сериозна опасност за националната сигурност. От Вашингтон нито удостоверяват, нито отхвърлят изказванията, че става дума за нуклеарно оръжие. 

Според Белия дом то е галактическо и нарушава контракта от 1967 година, който не разрешава отвън рамките на Земята да бъдат разполагани нуклеарни и други оръжия за всеобщо поразяване.

От Пентагона също наблюдават обстановката, само че отхвърлиха да навлязат в детайлности и обявиха, че оръжието не съставлява непосредствена опасност.

 
Всеки ден Министерството на защитата следи закани от целия свят. Работим интензивно, с цел да смекчим тези закани и ще предприемем нужните дейности в отбрана на нацията. И в този момент няма нищо по-различно.
Пат Райдър, представител на Пентагона

За скрито галактическо оръжие се заприказва тази седмица, след среща на водачите в американския Конгрес. Републиканецът Майк Търнър, който е ръководител на Комисията по разузнаване в долната камара, заяви, че има информация за сериозна опасност за националната сигурност на Съединените щати. 

Според западни медии от Вашингтон са уведомили съдружниците си в Европа за обстановката. От Москва нито отхвърлят, нито удостоверяват за съществуването на оръжие. Те обявиха, че става дума за опит на Белия дом да принуди Конгреса да утвърди помощта за Украйна на стойност 60 милиарда $, която е блокирана от републиканците. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР