Белият дом обяви, че от пътниците вече няма да се

...
Белият дом обяви, че от пътниците вече няма да се
Коментари Харесай

САЩ премахва задължителната ваксинация срещу Covid-19 за пристигащите в страната

Белият дом разгласи, че от пасажерите към този момент няма да се изисква да са имунизирани против Covid-19, с цел да влязат в Съединени американски щати, предадоха международните организации.

На 11 май, когато в Съединени американски щати завършва изключителната обстановка, обвързвана с ковид, ще отпадне условието за имунизация против Covid-19 за хората, пътуващи с интернационалните полети, и за федералните чиновници, уточни Белият дом, представен от Ройтерс, написа Българска телеграфна агенция.

През февруари Камарата на представителите в американския Конгрес гласоподава за анулация на условието множеството задгранични пасажери да бъдат имунизирани против Covid-19 – едно от дребното към момента настоящи ограничавания за пътуващите, свързани с пандемията.

През юни предходната година държавното управление на Байдън се отхвърли от условието хората, идващи в Съединени американски щати със аероплан, да са с негативен тест за коронавирус, само че резервира условията на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) за имунизация на множеството чуждес

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР