Белият дом иска от Киев да премине в настъпление и

...
Белият дом иска от Киев да премине в настъпление и
Коментари Харесай

Белият дом иска от Киев да премине в настъпление и предупреди, че военната помощ може да намалее

Белият дом желае от Киев да премине в нахлуване и предизвестява, че е допустимо военната помощ за страната да намалее, това написа американския вестник " Политико ".

Според Вашингтон, моментът е сериозен - Москва стартира предстояща атака и Киев не трябва да губи самодейността. При обстрел от украинска страна на съветската Белгородска област е починало 12 годишно момиче, настояват съветските управляващи.

Украинският президент Володимир Зеленски е разговарял с френския си сътрудник Еманюел Макрон, двамата са разискали скорошните визити на Зеленски в Лондон, Париж и в Брюксел, а Макрон е удостоверил поддръжката на НАТО за повече военни доставки за Украйна. На фронта - обстановката остава доста сложна, само че ние се борим, сподели Зеленски в среднощното си послание.

Володимир Зеленски, президент на Украйна: " Повтарям още веднъж и още веднъж - колкото повече загуби търпи Русия там, в Донбас - Бахмут, Вугледар, Мериинка, Кремина, толкоз по-бързо ще можем да приключим тази война с победа за Украйна. Искам хората ни да знаят и да схващат какво и по какъв начин приготвяме, какво и по какъв начин направляваме. Разбира се, военни и разследващи данни не могат да се споделят с всички. Но желая хората ни да имат визия, да имат чувство, че Украйна се движи към задачите си ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР