Белите лъжи в клиниката могат да доведат до здравословни проблеми.

...
Белите лъжи в клиниката могат да доведат до здравословни проблеми.
Коментари Харесай

Лъжите, които никога не трябва да казваш на доктора

Белите неистини в клиниката могат да доведат до здравословни проблеми. Ето за какво честността е най-хубавата политика.

Вие в действителност не пушите, съвсем не пиете и се кълнете сляпо, че ядете вярното количество плодове и зеленчуци всеки ден. Кой си мислите, че заблуждавате? Ето лист на първите шест бели неистини:
Принц Хари обществено назова главните проблеми в интернет - лъжите и омразата
Херцогът на Съсекс принц Хари, който се отхвърли от кралските си привилегии, съобщи, че е предизвестил изпълнителният шеф на Twitter Д...

Тичането по децата е задоволителна подготовка

Проверка на действителността: рискувате здравето си, като не съумеете да упражнявате задоволително. Ако намирането на 30 минути дневно наподобява обезсърчително, разбийте го на пет или 10-минутни сегменти. Използвайте рекламни паузи, до момента в който гледате телевизия. Направете група от клекове или напади, лицеви опори и коремни преси четири или пет пъти през вечерта и ще имате прилична подготовка. Излезте на открито. Изследванията демонстрират, че упражненията на открито могат да изгорят до 30% повече калории, в сравнение с осъществяването на същата подготовка на закрито. Проучванията също по този начин потвърждават, че тези, които упражняват заран, са със 75% по-склонни да упражняват година по-късно.

Червеното вино е положително за мен

Проверка на действителността:Подценяваме какъв брой пием. Прекомерното пиянство освен визира черния дроб, само че също по този начин усилва риска от рак, сърдечни болести, наддаване на тегло и пристрастяване.

Очите ми не се нуждаят от тест
Лъжецът елементарно се разпознава, когато изрече една от тези 7 изречения
Всеки човек лъже в даден миг от живота си, въпросът е дали лъжата е дребна и благородна или огромна и злонамерена. Има доста лъжци, ко...

Проверка на действителността: Дори тези, които са благословени с перфектно  зрение, би трябвало да си създадат очен тест, тъй като може да се окаже избавителен. Офталмолог може освен да открие евентуални проблеми, застрашаващи зрението, като глаукома, само че може да открие и признаци на съществени здравословни положения, в това число хипертония, диабет, висок холестерол и даже мозъчен израстък.

Мога да се оправя с пет часа сън

Проверка на действителността: Проучванията свързват загубата на сън с нараснал риск от високо кръвно налягане, сърдечни болести и рак на гърдата. Хормоналните промени, породени от отнемане от сън, също могат да трансформират метаболизма, предизвиквайки наддаване на тегло.

Всички се нуждаем от друго количество сън. Ако получите шест часа, само че останете нащрек денем, това е задоволително за вас. Ако се разсъните с възприятие на отмалялост, значи не получавате задоволително оздравителен сън

Не съм с наднормено тегло, а с едри кости
5 неистини, които е изцяло задоволително да кажете на първа среща
Първата среща постоянно е стресираща. Изнервяме се, сърцето ни бие по-бързо и би било уместно да се представим допустимо най-добре, не са...

Проверка на действителността: По-често хората с наднормено тегло считат себе си за „ здравословен “ размер и прекалено много от нас блажено не осъзнават същинското влияние, което нашият метод на живот оказва върху здравето ни.

Всъщност не съм пушач

Проверка на действителността: Жените, които пушат единствено една цигара дневно, се излагат на по-висок риск от неочаквана гибел в резултат на сърдечен удар. А пушенето на една до четири цигари всеки ден ви прави пет пъти по-уязвими от рак на белия дроб, съгласно учени от Норвежкия институт по публично здраве в Осло.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР