Бели балони ще полетят в небето тази вечер за 21-годишния

...
Бели балони ще полетят в небето тази вечер за 21-годишния
Коментари Харесай

Бели балони ще полетят в небето за убития в Пазарджик Ангел

Бели балони ще полетят в небето довечера за 21-годишния Ангел Здравков, който бе погубен с нож в петък вечер в Пазарджик. Негови близки за поредна вечер ще излязат на бдение в негова памет от 19:00 часа на мястото в квартал „ Запад “, където стана закононарушението. Те още веднъж ще изискат обективна присъда за 18-годишния Никола Райчев.

Припомняме, че след убийството той е избягал от местопроизшествието, а по-късно след търсене бе арестуван в София. Вече има повдигнато обвиняване от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Младежът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Хората в града са потресени от осъщественото закононарушение. То е осъществено на оживено място и пред доста очевидци в светлата част на деня. Родителите на убитото момче Недялко и Михаела описаха пред Нова телевизия, че синът им с нищо не е провокирал такава експанзия. Те настояват, че Ангел е бил намушкан два пъти - в гърба и корема, дефинират раните като нанесени от експерт. Починал е след минути. Призовават очевидци, които са видели похищението, да свидетелстват и да оказват помощ Райчев да получи заслужено наказване.

По-късно през днешния ден се чака прокуратурата да оповести детайлности от следствието на тежкото закононарушение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg