Белград. Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че е уверен, че

...
Белград. Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че е уверен, че
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Сближаването на Сърбия с ЕС не пречи на сътрудничеството й с Русия

Белград. Руският министър председател Дмитрий Медведев съобщи, че е убеден, че взаимоотношението на Сърбия с Европейски Съюз няма да попречи на съдействието на страната с Русия по време на своята аудиенция в Белград, представен от РИА Новости .
Той напомни, че на 25 октомври министър председателят на Сърбия Ана Бърнабич ще посети Русия, а Руската федерация чака по време на това посещаване да бъде подписано съглашение за зона за свободна търговия сред Сърбия и Евразийския стопански съюз.
" Убедени сме, че проектите на вашата страна за доближаване с Европейския съюз няма да доведат до изкуствено угнетяване на двустранното ни съдействие ", сподели Медведев по време на посещаване в Белград.
Руският министър председател Дмитрий Медведев съобщи, че Руската федерация е отворена за пълноправен и разговор на правилата на взаимно почитание с Европейския съюз:.
" Още един път желая да подчертая, че ние, Руската федерация, сме отворени за пълноправен разговор, на правилата на взаимно почитание с Европейския съюз, само че единствено на такива правила и единствено с разбирането, че по този метод можем да изградим взаимно преференциално и съдействие ", сподели Медведев, изказвайки се в Народното събрание на Сърбия.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР