Белград. Партньорката на сръбския премиер Ана Бърнабич – Милица Джурич,

...
Белград. Партньорката на сръбския премиер Ана Бърнабич – Милица Джурич,
Коментари Харесай

Blic : Сръбският премиер Ана Бърнабич стана баща

Белград. Партньорката на сръбския министър председател Ана Бърнабич – Милица Джурич, й роди наследник, а от кабинета на министър-председателя оповестиха, че бебето ще се споделя Игор, написа белградския всекидневник Blic .
„ Раждането на Милица Джурджич мина по най-хубавия метод “, осведомят още от канцеларията на „ бащата “ Бърнабич.
43-годишният министър председател и нейната няколко години по-млада партньорка – лекар Милица Джурич, са в прочувствена връзка от няколко години, а новината, че ще имат наследник, се появи преди няколко седмици.
Милица получи сина си с ин витро оплождане и заради бременността сим през последните месеци не се явява на публични места с Ана Бърнабич.
Милица имаше предпочитание да си почине и да се наслаждения на персоналния живот и получи огромна поддръжка от дългогодишния си сътрудник Ана Бърнбич, отбелязва изданието.
От сръбския клиничен център - Центъра за радиология и магнитен резонанс, където работи Милица, обявиха, че в ранния интервал на бременността тя не е идвала на работа. Тя не скрила щастието поради бременността и по тази причина показа положителната вест с сътрудниците си на работа, незабавно щом научила, че ще роди сина си, написа Blic.
Това може би е първият случай на света, когато гей-премиер става татко благодарение на ин витро оплождане.
Милица Джурич е доктор. Завършила е медицина в Белград за рекордно малко време с цялостно отличие и е в любовна връзка със сръбския министър председател Ана Бърнабич от 9 години.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР