Белгийският Сент Труйден проявява най-сериозен интерес към младежкия национал Станислав

...
Белгийският Сент Труйден проявява най-сериозен интерес към младежкия национал Станислав
Коментари Харесай

Станислав Шопов може да продължи кариерата си в Белгия

Белгийският Сент Труйден демонстрира най-сериозен интерес към младежкия национал Станислав Шопов, който сега пази цветовете на Хееренвеен. Договорът на българина изтича през лятото и той към този момент е обект от няколко клуба от Западна Европа.

Първите, които са се свързали с клуба на Хееренвеен и сътрудника на играча, са от Сент Труйден, заемащи 9-о място в белгийското състезание.

Президентът на този клуб Давид Меекерс нашумя много в последните 7-8 години в белгийския футбол, откакто стабилизира скромния клуб от Лимбург и стартира да притегля безвъзмездни гении, които по-късно да продава в грандовете на Европа.

През предишното лято той трансферира Максимилиано Кауфрийз в Спартак (Москва), Жоао Клаус в Хофенхайм, а преди този момент направи покупко-продажбите с Факундо Колидио в Интер (Милано), Уатару Ендо в Щутгарт и Роки Бушири в британския Норич.

Интерес към 20-годишният Станислав Шопов има още от тимове в Италия и Полша, само че за момента белгийският клуб наподобява приоритет и поради неналичието на езикова преграда.
 Мартин Минчев се развихри в Чехия, само че за жал с екипа на Спарта (Прага)
Мартин Минчев се развихри в Чехия, само че за жал с екипа на Спарта (Прага) " Б "

Вкара хеттрик в мача против Вишков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР