Белгийският полузащитник на Борусия (Дортмунд) Аксел Вицел разкри в интервю

...
Белгийският полузащитник на Борусия (Дортмунд) Аксел Вицел разкри в интервю
Коментари Харесай

Вицел отказал на Реал Мадрид

Белгийският полузащитник на Борусия (Дортмунд) Аксел Вицел разкри в изявление за Goal, че е имало опция да заиграе в Реал Мадрид, когато Жозе Моуриньо е бил отпред на “лос меренгес”. 30-годишният футболист показа за какво не се е стигнало до премианването му на “Сантиаго Бернабеу”, а също по този начин призна каква е била повода да избере точно Дортмунд при съществуването на много именити претенденти за подписа му.

“Можеше да мина в Реал Мадрид, когато Жозе Моуриньо им беше треньор. Но тъкмо тогава те подписаха с Лука Модрич, което автоматизирано ме накара да изключа тази опция”, споделя Вицел.

“Преди да дойда в Дортмунд имах предложения от доста клубове. Можеше да заиграя в Париж или в Манчестър, само че не желаех да очаквам. А и също така имах чувството, че в Борусия ще бъда първи избор”, прибавя още белгийският национал, който стартира втората си година на “Сигнал Идуна Парк”, откакто преди този момент игра два сезона в Китай и още пет в Зенит (Санкт Петербург). Бундеслига 1 кръг, събота 17 август  Борусия Дортмунд 5:1краен резулат  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР