Белгийският национал Шарле Де Кетеларе се подготвя за началото на

...
Белгийският национал Шарле Де Кетеларе се подготвя за началото на
Коментари Харесай

Белгийски национал не съжалява за трансфера си в Милан

Белгийският национал Шарле Де Кетеларе се приготвя за началото на Световното състезание в Катар. 21-годишният състезател съобщи, че се учи от съотборника си Кевин Де Бройне и че е благополучен от решението си да се причисли към Милан. Атакуващият  халф мина от Брюж в Милан с трансфер на стойност 32 милиона евро плюс бонуси.

Де Кетеларе записа присъединяване в 18 мача за гранда от Милано, само че способства единствено с една асистенция, което се отрази на самочувствието му. „ Милан е огромна стъпка за мен. Щастлив съм от решението, което взех, само че много фактори оказват въздействие “, сподели той пред Sky Sport Italia. „ Във футболно отношение, аз към момента би трябвало да усъвършенствам играта си. Но съм удовлетворен от метода, по който нещата се развиват. Милано е страховит град, само че не съм тук за туризъм “, добави Де Кетеларе, който има един гол в десетте си мача с националния екип досега.

„ Да играя за Белгия беше моя детска фантазия. Невероятно е, че я реализирах толкоз млад. Имаме доста надарени играчи в състава, някои са измежду най-хубавите в света, тъй че ние, по-младите, би трябвало да се учим от тях. Винаги съм се възхищавал на Кевин Де Бройне. Той е футболист, който прави играта да наподобява лесна. Сега да вземам участие на Световно състезание също е сбъдната фантазия. Ще опитам да се показва по-уверено и в клубния ми тим “, сподели още той.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР