Белгийският национал Еден Азар увери, че се чувства в добра

...
Белгийският национал Еден Азар увери, че се чувства в добра
Коментари Харесай

Азар се надява на още една възможност да покаже класата си в Реал Мадрид

Белгийският национал Еден Азар увери, че се усеща в добра форма и има вяра, че се нуждае единствено от късмет да го покаже. 

„ Сложно е. Доста фактори оказват въздействие – травми, подозрения и всичко, обвързвано с тях. Но в този момент мисля, че обстановката е спокойна и се надявам единствено на едно нещо – да имам опция да покажа на терена, че към момента съм на върха. Нямам какво друго да прибавя “, съобщи Азар в изявление пред уеб страницата на интернационалната федерация – ФИФА, представено от испанския вестник „ Мундо Депортиво “. 

Колкото до националния тим и идното Световно състезание в Катар, Еден Азар също си слага високи цели. „ Мисля, че би трябвало да подвигна летвата много високо. Ще опитам да се показва по-добре от преди четири години. Ще бъде мъчно, само че съм късметлия да съм капитан на страховит тим, на страхотна страна, тъй че сме задължени да имаме огромни упоритости “, разяснява белгийският футболист. 

Реал Мадрид посреща шотландския Селтик в сряда вечер в дуел от груповата фаза на Шампионската лига. Испанският гранд е водач във краткотрайното класиране в група F с 10 точки, на една пред втория Република България Лайпциг, който има 9 точки в актива си. Следват Шахтьор Донецк с 6 и Селтик с 2 точки преди последните срещи.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР