Белгийският модел Мариса Папен беше арестувана в Египет заради провокативни

...
Белгийският модел Мариса Папен беше арестувана в Египет заради провокативни
Коментари Харесай

Арестуваха красавица, снимала се гола пред пирамидите

Белгийският модел Мариса Папен беше задържана в Египет поради провокативни фотоси пред някои от най-популярните исторически и културни благосъстояния на страната, заяви „ Ню Йорк поуст “.

Красавицата се е снимала гола пред пирамидите и в пустинята, макар че е била наясно с консервативните правила в Египет и опцията месните управляващи да не погледнат позитивно на дейностите й.

Мариса Папен и нейният фотограф подкупили един от пазачите в Гиза, само че по-късно се появили двама чиновници на въоръжените сили, които поискали пояснение от дамата. Тя декларирала, че прави изкуство. Това, несъмнено, не повлияло на крайното им решения да я задържат.

„ В техните очи това беше порно “, съобщи огорчената Мариса Папен. Тя разгласява няколко фотоси от профила си в Инстаграм. Няколко часа хубавицата и нейният фотограф прекарали в затворническа килия.

След като се изправили пред съдията по делото, обяснили своите претекстове. В последна сметка те били освободени, само че с обещанието, че в никакъв случай повече няма да вършат нещо сходно.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР