Белгийските власти са решили да започнат приложението на ваксината против

...
Белгийските власти са решили да започнат приложението на ваксината против
Коментари Харесай

Белгия ще използва ваксината на Джонсън и Джонсън

Белгийските управляващи са решили да стартират приложението на имунизацията срещу Коронавирус на " Джонсън и Джонсън ", макар решението на организацията по медикаментите на Съединени американски щати. Това оповестиха белгийски медии.
Първите доставки от тази ваксина бяха получени в през вчерашния ден, а приложението на препарата се планува да стартира от идната седмица. По-рано американските управляващи преустановиха предлагането на имунизацията поради инспекция на шест случая на тромбози, напомня.
 Белгия стопира да имунизира с AstraZeneca хора под 55 години Белгия стопира да имунизира с AstraZeneca хора под 55 години
Белгийските управляващи няма да употребяват имунизацията против ковид на AstraZeneca при хора под 55 години в продължение на четири седмици,...
Белгийските медии означават, че преди седмица Европейската организация по медикаментите също заяви, че ревизира данни за тромбози при ваксинирани с препарата на " Джонсън и Джонсън ". Белгия получи 36 хиляди дози в първата доставка и чака общо 1,4 милиона дози от тази ваксина до края на юни. Властите в страната са изправени пред все по-голям публичен напън за облекчение на противоепидемичните ограничения, а до момента имунизираните в страната са два милиона - към 17 на 100 от популацията. До през днешния ден в Белгия от Коронавирус са умряли над 23 500 пациенти, а след имунизация - минимум 70 души, сочат формалните данни.
Още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР