Белгийски скаут пристигна на стадион Българска армия за мача между

...
Белгийски скаут пристигна на стадион Българска армия за мача между
Коментари Харесай

Белгийски скаут пристигна на Армията за национал от Черно море

Белгийски скаут дойде на стадион " Българска войска " за мача сред ЦСКА - София и Черно море. Той е придружаван от френски управител, осведомен с българския пазар, написа Българска телеграфна агенция.

Двамата ще следят срещата от четвъртфиналите за Sesame Купа на България, а на следващия ден сутринта си отпътуват от страната. Белгиецът работи за един от обичайните клубове в локалния хайлайф - Кортрийк, а задачата на тяхното посещаване е десният защитник Виктор Попов. Националният играч е бил следен и през есента за зимен трансфер, само че много условности са попречили тогава той да се реализира.

На първо място белгийците бяха в много сложна обстановка в класирането, в зоната на изпадащите и дилемите на щаба са били изцяло разнообразни. От друга страна, информацията за Попов е била прекомерно малко. Сега към този момент всичко е по-различно, " алените " от Кортрийк са на 6 точки над рисковата зона и към този момент оглеждат играчи за летния пазар.

Виктор Попов е един от най-модерните и млади крайни бранители в България. Той се показва чудесно и в отбрана, а и в офанзива, като има и порядъчен брой попадения от игрови обстановки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР