Белгия ще изпрати на Украйна 200 гранатомета, съобщи днес премиерът

...
Белгия ще изпрати на Украйна 200 гранатомета, съобщи днес премиерът
Коментари Харесай

Белгия реши да изпрати гранатомети на Украйна

Белгия ще изпрати на Украйна 200 гранатомета, заяви през днешния ден министър председателят Александер де Кро. Той през вчерашния ден съобщи, че неговата страна ще помогне на украинските въоръжени сили с 2000 автоматизирани пушки и с обезпечаване на 3800 тона гориво.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1192
Днес Де Кро отбелязва, че ще бъдат изпратени в допълнение 3000 пушки лично произвеждане. Предвижда се помощта да бъде обезпечена с посредничеството на Полша.

Украйна има правото да се отбранява против съветското настъпление, разяснява белгийският министър председател, представен от локални медии. Вчера той посети белгийски боен контингент от 300 бойци, изпратени тази седмица в Румъния в поддръжка на силите на НАТО за бързо реагиране.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1192  Путин разпореди привеждане на силите за нуклеарно въздържане в положение на специфична подготвеност Путин разпореди привеждане на силите за нуклеарно въздържане в положение на специфична подготвеност  Боршош: Ту споделяме, че няма война, ту че Русия ще я завоюва Боршош: Ту споделяме, че няма война, ту че Русия ще я завоюва  Два рейса със 77 български жители пътуват от Одеса към България Два рейса със 77 български жители пътуват от Одеса към България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР