Белгия разгроми Панама с 3:0 в първия си двубой от

...
Белгия разгроми Панама с 3:0 в първия си двубой от
Коментари Харесай

Белгия съсипа дебютанта Панама за 45 минути

Белгия разгроми Панама с 3:0 в първия си дуел от група G на международното състезание в Русия. Всичките попадения във вратата на абсолютния дебютант на мондиал паднаха през второто полувреме.

Белгийците започнаха по-активно и можеха да открият още в 7-ата минута, само че вратарят на Панама Хайме Пенедо избави удара на Дрис Мертенс. Малко по-късно Еден Азар открадна топката след едва връщане към вратаря, само че не съумя да порази порази задачата от дребен ъгъл. Въпреки превъзходството на " алените дяволи " първото полувреме приключи при 0:0.

Втората част обаче стартира по най-хубавия вероятен метод за белгийците. В 47-ата минута бранител на Панама мазета с глава след центриране отдясно, само че топката попадна право на крайници на Мертенс. Звездата на " Наполи " стреля от въздуха и сътвори същински шедьовър за 1:0.

Панамците най-сетне погледнаха напред и бяха покрай изравнително попадение в 54-ата минута. Майкъл Мурийо бе изведен самичък в наказателното поле, само че Тибо Куртоа се намеси ослепително. Вместо това Ромелу Лукаку повиши на 2:0 с плонж и удар с глава. Нападателят на " Манчестър Юнайтед " получи отлично подаване от Кевин де Бройне. В 75-ата минута още веднъж Лукаку повиши на 3:0 след бърза офанзива и дефинитивно постави точка на разногласието.

stat

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР