Белгия премахва от днес, 21 юни 2021 г., ограниченията, свързани

...
Белгия премахва от днес, 21 юни 2021 г., ограниченията, свързани
Коментари Харесай

Белгия премахва ограниченията за влизащите в страната българи

Белгия отстранява от през днешния ден, 21 юни 2021 година, рестриктивните мерки, свързани с пандемията от ковид, за влизащите в страната български жители.

По информация на посолството ни в Брюксел България към този момент попада в листата със страни от " зелена зона " за пътешестване, който е оповестен на уеб страницата на Федералната работа за външна активност, външна търговия и съдействие за развиване на Белгия.

За идващите от " зелена зона ", включително и от България, отпада задължението за показване на негативен тест, документ за имунизация или за преболедуване на COVID-19 при идване в страната и не се постанова карантина.

Обръщаме внимание, че остава в действие условието за попълване на Формуляр за локализация на пасажерите Passenger Locator Form - PLF.

Всички жители, пътуващи за Белгия със аероплан, транспортен съд, рейс или трен, би трябвало да попълнят и изпратят по електронен път в границите на 48 часа преди пътуването (но не по-рано от 48 ч. преди идването си в Белгия), формуляр Passenger Locator Form (PLF), наличен на адрес: https://travel.info-coronavirus.be/public-health-passenger-locator-form.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Брюксел на следните телефони: +32 2 374 47 88; +32 2 374 08 66, както и на дежурен телефон за незабавни случаи в извънработно време: + 32 473 981 042.

Дирекция " Пресцентър "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР