Белгия отчете днес 16 жертви на COVID-19 за последното денонощие

...
Белгия отчете днес 16 жертви на COVID-19 за последното денонощие
Коментари Харесай

Белгия отчете най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията

Белгия регистрира през днешния ден 16 жертви на COVID-19 за последното денонощие и това е най-високият брой от началото на епидемията, демонстрират данни, представени в локални медии.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1625
От през вчерашния ден до през днешния ден са били открити 462 нови случая на заразяване, с което броят на заболелите до момента доближава 2257 души, а на умрелите - 37 души.

С 30 на 100 набъбна броят на признатите в болница в Белгия поради епидемията

В болница са признати 837 заболели, от тях 164 са в интензивно поделение. Досега в страната 204 души са се излекували от болестта, сочат данните, съобщи Българска телеграфна агенция.

Полицаи по улиците ревизират за спазването на наложените от държавното управление ограничения, като имат правото неотложно да постановат санкции без предизвестие, в случай че открият извършители на условието против скупчването на повече от двама души.

Мярката се ползва в това число за броя на пътуващите в персоналните коли, съобщи Българска телеграфна агенция.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1625  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР