Белгия няма намерение да представи хитра отбранителна тактика срещу Италия,

...
Белгия няма намерение да представи хитра отбранителна тактика срещу Италия,
Коментари Харесай

Мартинес преди мача с Италия: Ще трябва да се защитаваме добре, както го правят те

Белгия няма желание да показа хитра отбранителна тактичност против Италия, когато двата тима се срещнат в петък на четвъртфинал на UEFA EURO 2020, само че би трябвало да се знае, че в мача ще има и такива моменти- когато би трябвало да се концентрират устойчиво откъм гърба, съобщи селекционерът на Червените дяволи Роберто Мартинес през днешния ден.

Белгия, която е на върха в ранглистата на ФИФА, демонстрираха и двете страни на футбола на най-високо равнище в неделя, когато детронираха настоящия първенец Португалия с 1:0. Дяволите нападнаха с бързи пасове, с цел да вкарат, само че също по този начин демонстрираха и здрава отбрана против пресиралите ги за дълги интервали португалци.

"Срещу Италия ще бъде друго, тъй като те са тим, който от първата секунда ще нападна, ще бъде доста динамичен ", съобщи Мартинес.

"Те са доста добре подредени и имат в действителност действителна визия каква е ролята на всеки един от тях във всеки миг от мача. Мисля, че ще бъде мач, в който методът и на двата тима ще бъде еднакъв. Така че ще би трябвало да се пазиме добре, както го вършат италианците ", добави още той.

Но той подсигурява, че играчите му няма да седят откъм гърба в отбрана и да чакат благоприятни условия за контраатаки.

"Няма късмет за това, като се има поради гения, който имаме. При нас всеки желае да играе с топката. Но на шампионати като този има моменти, в които приемате съперника и би трябвало да извършите по този начин, че да си осигурите гърба. Че няма да допуснете гол ", сподели селекционерът на Белгия.

"Но ДНК-то на белгийския народен тим в никакъв случай няма да се промени. Ние сме тим, който желае да владее топката, желаеме да бъдем непрекъсната нападателна опасност. Искаме да покажем гения си и да печелим мачове. Но с цел да печелиш мачове, би трябвало от време на време да покажеш и противоположната страна на това, че искаш да печелиш ", сподели испанецът.

Мартинес обаче признава, че е обожател на италианския тим. "Tе не са губили от 31 мача. И това няма по какъв начин да стане, в случай че не сте доста добър отБор. Предизвикателство е да играеш против този тим. Но против Португалия показахме, че можем да се надигнем против най-хубавите. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР