Белгия надви с 3:2 Германия в приятелска среща във вторник

...
Белгия надви с 3:2 Германия в приятелска среща във вторник
Коментари Харесай

Кевин де Бройне доволен от промяната в Белгия

Белгия надделя с 3:2 Германия в другарска среща във вторник вечерта. Капитанът на " алените дяволи " Кевин де Бройне остана безпределно удовлетворен от смяната на тактическия проект на белгийския народен тим. 

" Забавно е да играеш по този метод. Не единствено, до момента в който си с топката, само че и в отбранителен проект. Опитваме се незабавно да пресираме и да взимаме топката бързо. Това е желанието и на треньора. Имаше доста положителни моменти за нас ", показа Де Бройне след успеха против Бундестима. 

" Селекционерът към този момент сложи основите. Начинът му на игра към този момент се вижда, само че към момента има моменти, когато изпитваме компликации ", добави халфът. 

Германецът Доминик Тедеско зае поста на селекционер, откакто белгийският народен тим се раздели с Роберто Мартинес след разочароващото показване на Световното състезание в Катар през предходната година. Сега Тедеско се пробва да наложи своя жанр на игра и все още това работи. Белгия взе победа с 3:0 против Швеция в европейските квалификации, а през вчерашния ден надделя и тима на Германия в контрола. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР