Белгия и Канада се изправят един срещу друг в мач

...
Белгия и Канада се изправят един срещу друг в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Белгия - Канада, съставите

Белгия и Канада се изправят един против различен в мач от група F на Световното състезание в Катар. Срещата е с начален час 21:00 и може да я гледате НА ЖИВО С КАРТИНА на Gong.bg.

Белгия е може би на последния си огромен конгрес с този състав, който от мнозина бе определян за най-хубавия му за всички времена. " Червените дяволи " приключиха трети на Мондиала в Русия, като изгубиха на полуфинала от Франция, само че съумяха да победят Англия в мача за трето място. Белгия е считан за любимец в срещата, като ще се разчита на водещите фигури като Кевин де Бройне и Еден Азар. Ромелу Лукаку е с травма на бедрото, от която още не се е възстановил и ще пропусне мача.

Канада ще се опита да се показа добре срещу своя прославен противник. Единственото присъединяване до момента на Световно състезание за този тим е през далечната 1986-та година, когато отборът приключва групата си, без да завоюва точка, а и не съумява да означи попадение. Сега за головете ще се разчита най-много на нападателя на Лил Джонатан Дейвид. Левият бек на Байерн Мюнхен и водач на Канада Алфонсо Дейвис ще се надява да изведе тима си към първи точки на Световно състезание в историята му.

Съставите на двата тима:

Белгия: 1. Тибо Куртоа, 19. Дендонкер, 2. Тоби Алдервейрелд, 5. Вертонген, 21. Кастане, 7. Кевин Де Бройне, 6. Витсел, 11. Ферейра, 8. Тилеманс, 23. Бачуаи, 10. Еден Азар

Канада: 18. Борян, 4. Милър, 5. Стивън Виктория, 2. Джонсън, 22. Лариа, 7. Еустакио, 13. Хътчинсън, 10. Хойлет, 19. Алфонсо Дейвис, 20. Джонатан Дейвид, 11. Бюканън
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР