Белгия е в шок, след като бивш кмет бе намерен

...
Белгия е в шок, след като бивш кмет бе намерен
Коментари Харесай

Белгия в шок след жестоко убийство на бивш кмет от отмъстителен тинейджър

Белгия е в потрес, откакто някогашен кмет бе открит мъртъв, с прерязано гърло в гробището на град Мускрон, пишат международните медии.

Позовавайки се на локалната прокуратура, белгийските медии оповестиха, че убитият е 71-годишният Алфред Гаден - политик от консервативната партия и някогашен кмет на индустриалния град Мускрон с население 57 хиляди души, ситуиран северно от френския град Лил. Той е намерен убит в локалното гробище покрай дома му, където е работил като пазач и е заключвал портите всяка вечер. Според полицията е бил атакуван, до момента в който е заключвал вратите вечерта към 7:50 часа местно време.

Убиецът се оказал белгийски младеж, който се е предал самичък в полицията, оповестява RTBF и прецизира, че става дума за 18-годишен юноша. При разпита той декларирал, че отмъщава за татко си, който се самоубил преди две години, откакто е изгубил работата си като чиновник в локалната общинска администрация.

" Научих с смут за бруталната гибел на Алфред Гаден ", написа министър председателят Чарлз Мишел в Twitter. Редица политици показаха своя шок и страдание от новината.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР