Белези, новият сериал на bTV, е българска версия на турския

...
Белези, новият сериал на bTV, е българска версия на турския
Коментари Харесай

Новият сериал на bTV е българска версия на успешна турска продукция |

" Белези ", новият сериал на bTV, е българска версия на турския сериал " Децата на сестрите ", стана ясно след излъчването на първия епизод през вчерашния ден.

Създател на истинската история е известната турска сценаристка Сирма Янък.

Премиерата на " Kardeş Çocukları " ( " Децата на сестрите " ) е през 2019 година в ефира на основаната в Истанбул Star TV.

Купуването на правата на сполучлива задгранична продукция и адаптирането на сюжета в локален подтекст е процедура от десетилетия и на българския ефирен пазар.

Оригиналното заглавие и създателите на турския сериал бяха показани нощес във финалните надписи на премиерния епизод на " Белези ".



" Истории за изгаряща обич, упоритости, комплицирани фамилни връзки, страшни и надълбоко защитавани секрети и сложни житейски избори - от съвремието ни и живия живот, ще пресъздаде новият български сериал “Белези “. Съвременната фамилна драма, която феновете на bTV ще проследят тази пролет, е снимана по всички международни кино стандарти, с най-високо качество. Сериалът ще вълнува и предизвика необятната публика с неповторимата си история, образна среда и завладяващo aктьорско наличие на надарени артисти, потвърдени у нас и по света " - гласи анонсът на продукцията в уеб страницата на bTV.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР