Бележката със страховито послание, залепена на дърво в София, се

...
Бележката със страховито послание, залепена на дърво в София, се
Коментари Харесай

Шега между приятели се оказа бележката със страховито послание в София

Бележката със страховито обръщение, залепена на дърво в София, се оказа смешка! Преди дни ви разказахме за находката, на която се е натъкнал софиянец. Той показа фотография в една от групите във Фейсбук. На нея имаше отпечатана фотография на юноша, за който се твърди, че отвлича кучета. С редакцията ни се свърза набеденият млад мъж. Камен Ненчев показа:

„ Относно разлепените плакати: Не извършвам кражба кучета. Цялата обстановка е просто доста, доста неприятна смешка, която ми бе спретната от най-хубавия ми другар. За страдание, това което му изглеждаше като просто шегичка, излезе от надзор и то доста. “

Малко по-късно получихме противоположна връзка и от най-хубавият другар на Камен.

„ Цялата преживелица е едно огромно неразбирателство. Това е смешка сред мен и най-хубавият ми другар и в никакъв случай не сме очаквали да излезе толкоз отвън надзор, “ написа на публицистичната ни поща Никола Цветков.

Относно сходни смешки, които се популяризират обществено в обществени мрежи, в отворени групи със свободен достъп от хиляди членове във Фейсбук, екипът на GlasNews.bg приканва, те да бъдат прекратени. Обществената настройка по отношение на насилието над животни е доста остра. По-голямата част от българите не утвърждават сходно държание и с времето потвърдиха, че демонстрират сериозна непоносимост към насилниците.

Неуместни смешки от подобен темперамент, могат само да рефлектират отрицателно върху индивида, и по-скоро не биха се приели от хората с комизъм.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР