Бележка на редактора: Дийн Обейдалах, бивш адвокат, е водещ на

...
Бележка на редактора: Дийн Обейдалах, бивш адвокат, е водещ на
Коментари Харесай

Мнение: Тръмп прави невъзможното. Той потъва още по-ниско

Бележка на редактора: Дийн Обейдалах, някогашен юрист, е водещ на ежедневната стратегия на радио SiriusXM „ Шоуто на Дийн Обейдалах “. Следвайте го на . Мненията, изразени в този коментар, са негови лични. Прочетете в CNN.

Бившият президент Доналд Тръмп ни подсети отново този уикенд, че няма дъно за неговата измама. Тази последна част от потъването на Тръмп до нови дъна дойде в събота, когато той организираше акция в Южна Каролина преди първичните избори за президент на републиканците в този щат на 24 февруари.

Тръмп първо обезпокоително заяви, че ще насърчи Русия да направи „ каквото и да е по дяволите, които желаят “ на съдружниците от НАТО, които не са изпълнили насоките за военни разноски на алианса. След това той насочи вниманието си към своята съперничка за президент на Републиканската партия Ники Хейли.

Тогава Тръмп направи нещо, което в никакъв случай не сме виждали от претендент от огромна политическа партия: Използване на активното военно разгръщане на брачна половинка, за да осмее о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР