Бележка на редактора (10/4/23): Откакто тази история беше публикувана, Antle

...
Бележка на редактора (10/4/23): Откакто тази история беше публикувана, Antle
Коментари Харесай

„Док“ Антъл от славата на „Кралят тигър“ е обвинен в трафик на диви животни

Бележка на редактора (10/4/23): Откакто тази история беше оповестена, Antle беше наказан за две закононарушения за трафик на диви животни и две закононарушения за скрит план за трафик на диви животни. Той беше наказан на две години условна присъда и санкция от 10 000 $. Съдията сподели още, че на Антъл не е разрешено да работи, да има, да има, да посредничи, да купува, продава, търгува, трансферира, разменя или подарява екзотични животни в продължение на пет години във Вирджиния.

Бхагаван „ Док “ Антъл, един от многото герои в „ Tiger King “ на Netflix, беше упрекнат в трафик на диви животни след следствие от основния прокурор на Вирджиния Марк Херинг.

Antle има частна зоологическа градина в Южна Каролина, наречена Myrtle Beach Safari, която беше показана в „ Tiger King “. По-рано той сподели, че е „ доста отчаян “ от представянето си в документалния филм, заяви филиалът на CNN WPDE-TV.

„ Прекарах целия си професионален живот в поощряване на хуманното отношение и опазването на огромните котки и други типове. Изпитвам надълбоко почитание и усеща към животните, за които се грижа, и в никакъв случай не бих ги наранил или малтретирал по какъвто и да било метод “, сподели Антъл пред CNN.

„ Очаквам с неспокойствие да мога да отговоря на тези обвинявания и да мога да изчистя положителното си име “, сподели той.

Отделът за отбрана на животните на Херинг проверява връзката на Антъл с Кийт Уилсън, притежател на Wilson’s Wild Animal Park във Вирджиния, и откри, че и двамата мъже са търгували с лъвчета сред Южна Каролина и Вирджиния, съгласно известие за вести от офиса на Херинг.

Джоузеф Малдонадо-Пасаж, прочут още като Джо Екзотик, и една от котките му в документалните сериали на Netflix „ Tiger King: Murder, Mayhem and Madness “. Джоузеф Малдонадо-Пасаж, прочут още като Джо Екзотик, и една от неговите котки в документалните сериали на Netflix „ Кралят тигър: Убийство, безпорядък и полуда “. С общителното подпомагане на Netflix

През август 2019 година беше издадена заповед за обиск в парка на Уилсън, където управляващите иззеха 119 животни, в това число тигри, мечки, лъвове, кози, камили, водни биволи и други, се споделя в известието.

„ По време на 12-часово чуване за изземване, извършено на 29 август 2019 година в Общия областен съд на окръг Фредерик, специалисти по хуманно отношение към животните свидетелстваха за несъответствуващите условия и жестокостта в Wilson's Wild Animal Park и бяха въведени фотоси и видео доказателства, показващи несъответстващи условия на животните и оборудванията “, се споделя в известието.

Агенциите за надзор на животните и партньорските организации за избавяне на екзотични и селскостопански животни са поели попечителството над животните, конфискувани в парка на Уилсън, се споделя в известието.

През ноември 2019 година Уилсън и неговият племенник бяха упрекнати по 46 обвинявания в свирепост към животни от огромно жури в окръг Фредерик, на към 90 благи западно от Вашингтон, окръг Колумбия. Датата на процеса е избрана за Уилсън и племенника му за 21-25 юни 2021 година

Уилсън е представляван от Cavalry Group, основана на членове компания, която се застъпва за правата на частна благосъстоятелност на притежателите на животни и бизнеса, обвързван с животни, съгласно президента на организацията Минди Патерсън. Уилсън е член на Cavalry Group от пет години, сподели Патерсън.

„ The Cavalry Group твърди, че Кийт Уилсън е почтен по всички обвинявания и че ще бъде оправдан, когато изкара деня си в съда “, сподели Патерсън в имейл на CNN.

Разследването на Херинг стигна до Южна Каролина през декември 2019 година, когато беше издадена заповед за обиск в парцела на Antle от Агенцията за правоприлагане на Южна Каролина, съгласно известието за новините. Заедно с Антъл, две от дъщерите му – Тони Антъл и Тилакам Уотърсън – бяха упрекнати в свирепост към животни и нарушение на Закона за застрашените типове, се споделя в известието.

Нито една от дъщерите на Антъл няма юрист, сподели Антъл. Говорейки от тяхно име, той сподели, че нито един от тях не би наранил или малтретирал животни по никакъв метод и чакат с неспокойствие да изчистят имената си.

„ Шоуто Tiger King направи редица погрешни изказвания за персоналния ми живот, които просто оставих да се изплъзнат от гърба ми “, сподели Антъл пред CNN.

„ Но това, което щатът Вирджиния направи, да нападна лъжливо моето отношение към животните, да се опита да опетни моята известност и делото на живота ми, само с цел да успокои деятели за правата на животните, които имат въздействие върху определените длъжностни лица, повдигнали тези обвинявания, е надалеч по-различно и това е доста персонално за мен, ” сподели той.

Lisa Respers France и AJ Willingham от CNN способстваха за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР