Бележитият български кулинар шеф Петров отиде на почивка по родното

...
Бележитият български кулинар шеф Петров отиде на почивка по родното
Коментари Харесай

Шеф Петров отиде на Слънчев бряг и пусна гневен пост за татуираните и силиконките: Приятен ви път

Бележитият български кулинар началник Петров отиде на отмора по родното Черноморие и разгласява ядосан пост в обществената мрежа Facebook. Той съобщи, че на Слънчев бряг се усеща като на Майорка, Барселона, Марбея или даже Гран Канариан. На плажа и в хотела, в който отседнал, всичко било супер. А за хората, които предпочители Гърция за почивката си написа “Приятен ви път ”.

Шеф Петров посочи, че “не може да мразиш Майка си и да обичаш Мащехата ”. Кулинарът дефинира България като красива жена – “ако не я обичаме, ще я вземе различен ”. “Вас гърците ще ви вземат ли? ”, запита началник Петров.

“Един от най-слънчевите плажове в Европа. Започна да се запълва. 90% чужденци, хора без напрежение и комплекси, фамилии, видимо удовлетворени, че няма доста локални, няма и селски изцепки. Няма викове звук от зарчета на табла, викове от сорта “Яла вам Мааа! ”, няма джетове, даже и Азис не се чува. Толкова доста деца! Релаксиращо и чисто. Сервитьори от околните заведения обикалят и оферират питиета и плодове. Явно е, че България ще се развива, когато се очистим от плевелите, които главно се реалокираха на юг, дружно с националната си горделивост, изразена най-вече с татуировки. А Слънчев бряг е все по хубав ”, написа Петров.

“За татуировките с възрожденци и силиконовите им култ мадами има Северна Гърция. Приятен ви път, аз се усещам на Майорка, Барселона, Марбея или даже Гран Канариан, както на плажа по този начин и в хотела ”, добави той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР