Беласица победи с 3:0 Вихрен (Сандански) в контролен мач, който

...
Беласица победи с 3:0 Вихрен (Сандански) в контролен мач, който
Коментари Харесай

Беласица победи Вихрен на Цар Самуил

Беласица победи с 3:0 Вихрен (Сандански) в надзорен мач, който се игра на стадион " Цар Самуил " в Петрич. Футболистите на домакините изиграха мощно първо полувреме, само че в него стигнаха единствено до един гол, който падна в 6-ата минута. Васил Божинов овладя топката отляво, навлезе във вътрешността и с неочакван мощен шут от към 30 метра изпрати топката в долния ляв ъгъл на Ферди Мюмюнов за 1:0. До края на порувремето на два пъти Валентин Костов и Владимир Кабранов не съумяха да осъществят чисти голови положения от близко след центрирания от ъглов удар.

Най-чистото си голово състояние гостите проиграха в 15-ата минута, когато Атанас Чепилов се отскубна от пазача си, напредна, стреля остро, само че вратарят Захари Димитров майсторски отклони в корнер.

И през втората част на мача по-силно играеше на терена тимът на Беласица. В 52-рата минута Кабранов изведе Благой Наков пред наказателното поле на гостите, последва мощен шут и топката се спря в мрежата на гостите за 2:0.

Последният трети гол в срещата означи от дузпа Димитър Стоев за попречване на сенегалеца Мендес вътре в наказателното поле. За Беласица това бе последна инспекция преди началото на сезона в Трета лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР