Беласица (Петрич) загуби с 0:1 от Банско в среща от

...
Беласица (Петрич) загуби с 0:1 от Банско в среща от
Коментари Харесай

Банско се наложи над Беласица

Беласица (Петрич) загуби с 0:1 от Банско в среща от 15-ия кръг на Югозападната трета лига. Срещата бе предстояща с доста огромен интерес, тъй като бе и час от самодейността " Заедно за Крум ". Повече от 600 фенове пристигнаха на стадиона в село Първомай, съвсем всички от тях купиха и повече билети с цел да се съберат и повече пари за 18-годишния Крум Николов от село Първомай.

Той бе затрит преди време от водач на тротоара в Петрич и загуби крайници си. В томболата на стадиона бяха разиграни фланелки и екипировка на Беласица. Отделно нa авхода бяха сложени и кутии, в които всеки можеше да подари пари за Крум. Със сигурност събраната сума е четирицифрена. Единственият и надвит гол за Банско осъществя Милен Василев от фаул в 25-ата минута. Малко преди почивката аматьорският национал Запро Динев удари греда за домакините.

През втората част Васил Тачев и Динев пропуснаха положителни положения за Беласица, а Милен Василев също удари греда за гостите. В края на мача при контраофанзива голмайсторът на " козлите " Христо Спасов остана самичък против вратаря Димитров, само че потегли да подава вместо да стреля. Това бе първа загуба за Беласица под управлението на Иво Тренчев. Комитите са на 11-та позиция с 19 точки, а Банско е на 6-та с 29 точки. Югозападна Трета лига 15 кръг, събота 10 ноември  Беласица 0:1краен резулат  Банско
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР