Беласица (Петрич) се наложи с 1:0 над дублиращия отбор на

...
Беласица (Петрич) се наложи с 1:0 над дублиращия отбор на
Коментари Харесай

Беласица се справи с Ботев II и записа нова победа във Втора лига

Беласица (Петрич) се наложи с 1:0 над дублиращия тим на Ботев. Срещата от 3-ия кръг на Втора лига се игра на стадиона в Симитли.

Двата отбора направиха прелестен за наблюдение конфликт. Петричани получиха мощна поддръжка от своите почитатели, с чиято помощ стигнаха до трите точки.

В следващ мач " канарчетата " направиха куп пропуски, като това се оформя като слабост в играта на ботевистите. Момчетата на Артур Овянесян се пробваха да играят хубав и комбинативен футбол.
 Беласица се укрепи с камерунец
Беласица се укрепи с камерунец

Ето детайлности

Още в първата минута Айвън Ангелов, който бе измежду най-активните в отбора на белите, нацели гредата. Малко по-късно Касов проби отдясно и извади към Акере, който бе на празна врата, само че бранител мазета.

В 11-ата минута центриране от фаул към вратата на пловдивчани бе засечено с глава, само че топката мина над вратата. Последваха минути без чисти положения.

В 41-ата минута Ангелов стреля тъкмо от фаул, само че Славков избави.

След почивката играта бе динамична, а двата отбора се втурнаха напред в търсене на трите точки. В 53-ата минута Касов изпусна златен късмет, като ударът му отдясно мина около вратата.

Последва незабавен отговор с два прелестни шанса за домакините. В 54-ата минута нападател остана очи в очи със Славков, само че вратарят мазета с крайник.

Секунди по-късно мощен удар от 20 метра профуча над гредата на Ботев. В 62-ата минута Юсеин Касов пропиля нова отлична опция, откакто се откъсна от защитата и от чиста позиция стреля, само че едва и вратарят на Беласица избави.

След по-малко от 120 секунди Славков избави добър късмет за домакините, избивайки рисков удар от близко с крайник. В 70-ата минута Касов пропусна на метри от вратата.

В идващите минути почитателите на отбора от Петрич възпламениха факли, а силата от трибуните спомогна на отбора за надвит гол.

В 74-ата минута Вангелов получи отляво по офанзивата и с удар в близкия ъгъл простреля Славков. В минутите до края домакините направляваха напълно протичащото се на терена и стигнаха до трите точки.
 Дублиращите тимове на Ботев (Пд) и Лудогорец не излъчиха победител
Дублиращите тимове на Ботев (Пд) и Лудогорец не излъчиха победител

Двубоят приключи 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР