Беласица гостува утре на Марица в откриващ мач от 31-вия

...
Беласица гостува утре на Марица в откриващ мач от 31-вия
Коментари Харесай

Беласица недоволства срещу съдийството

Беласица гостува на следващия ден на Марица в откриващ мач от 31-вия кръг на Втора лига.

И двата отбора към момента са забъркани в борбата за баража, въпреки че комитите паднаха в последния кръг с 1:2 вкъщи от Дунав. Треньорът им Венци Иванов хвърли част от виновността върху съдийството, което се надява против пловдивчани да е на равнище.

" Не взехме нищо против Дунав заради неумелост и странични фактори. В три обстановки за дузпи в наша изгода не бе посочена бялата точка, само че пък пред нашата врата съдията не се поколеба да отсъди 11-метров углавен удар. Не оборвам нарушаването на нашия състезател, само че пък нападателят на противника, който бе фаулиран излишно, овладя топката с ръка преди този момент, което отново не направи усещане на реферите.

И това се случва безусловно секунди откакто удар на Запро Динев искрено срещна ръката на техен защитник, позициониран в наказателното поле, още веднъж без реакция от намиращия се наоколо Мустафа Шефкет ", сподели Иванов, представен от " Тема спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР