Беларуският президент Александър Лукашенко ще отправи на 31 март ежегодното

...
Беларуският президент Александър Лукашенко ще отправи на 31 март ежегодното
Коментари Харесай

Лукашенко ще отправи обръщение към беларуския народ

Беларуският президент Александър Лукашенко ще насочи на 31 март годишното си послание към народа и Народното събрание на Беларус, в което ще стане дума за тактиката за развиване на страната в непосредствена вероятност. Това заяви през днешния ден пред публицисти началникът на канцеларията на президента Игор Сергеенко, съобщи организация БелТА.

" Очаква ни още едно знаково, фундаментално събитие - годишното послание на президента към беларуския народ и парламент. То ще се състои безусловно тази седмица - на 31 март, този петък ", сподели Сергеенко и добави: " Бих желал още един път да отбележа, че това събитие е знаково и фундаментално ".

По думите на Сергеенко, президентът в своето послание ще набележи " тактиката за развиването на Беларус в непосредствена вероятност в изискванията на динамично изменяща се геополитическа среда ". Той означи, че това ще стане отговор на въпросите, които вълнуват беларусите.

Сергеенко уточни, че събитието ще се състои в обичайния си за последните години формат - в тържествена конюнктура в Двореца на републиката. В него ще вземат присъединяване депутатите на Камарата на представителите, членовете на Съвета на републиката, министри, публични лица, представители на бизнеса и гражданското общество.

" Разбираме, че това послание е на първо място послание към беларуския народ, само че, естествено, аудиторията ще бъде доста по-широка ", сподели Сергеенко.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР