Беларуският президент Александър Лукашенко каза, че е настъпило време властите

...
Беларуският президент Александър Лукашенко каза, че е настъпило време властите
Коментари Харесай

Лукашенко: Време е да простим на обезумелите дисиденти

Беларуският президент Александър Лукашенко сподели, че е настъпило време управляващите и обществото да създадат крачка към хората, които са сбъркали и са напуснали страната, само че добави, че този жест на благосклонност ще бъде изработен не в сгода на Запада, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Настъпи време, когато ние, представителите на властта, аз като държавен глава и вие - свещениците, хората в страната, би трябвало да създадем крачка към тези хора, които, било то обезумели, било то за някакъв миг изгубили ориентировка, са сбъркали. И ще бъде евентуално по нашенски, по православен бит, в случай че създадем тази крачка към тях ", сподели президентът през вчерашния ден по време на коледното си посещаване в комплекса на женския манастир " Света Елисавета ".

По думите на Лукашенко обаче, представени от организация БелТА, сходен жест ще бъде изработен не в сгода на настояванията на Запада.

" Не желая да кажа, че в този момент (ще създадем това), както желае от нас Западът. Говоря по-малко за това, само че ежедневно има претенции - да се върнат и по този начин нататък, даже нарушителите на закона. Не, всеки би трябвало да дава отговор за осъщественото. Уверен съм обаче, че измежду тези избягали и измежду тези, които в този момент живеят тук при нас, има надълбоко разкаяли се хора, които схващат, че са сбъркали. Те не би трябвало да бъдат изхвърлени зад борда ", сподели беларуският президент.

По думите му, в края на краищата доста хора са почнали да схващат, че те не са нужни на никое място, с изключение на на своята земя.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР