Беларуският президент Александър Лукашенко е бил в своята резиденция в

...
Беларуският президент Александър Лукашенко е бил в своята резиденция в
Коментари Харесай

Лукашенко е бил в своята резиденция по време на протестите

Беларуският президент Александър Лукашенко е бил в своята резиденция в Минск по време на вчерашните митинги в столицата против неговото ръководство. Това заяви непосредствен до пресслужбата на Лукашенко канал в месинджъра Телеграм, представен от ТАСС.

Коментирайки появилата се фотография на беларуския президент в бронежилетка и с автомат в ръка, Телеграм каналът посочи, че тя е била направена към 16 ч., когато стачкуващите са били край неговата резиденция Дворец на независимостта. " Там беше и президентът ", се акцентира в известието.

140 индивида към този момент са арестувани при митингите в Минск, сподели за ТАСС прессекретарят на беларуското министерство на вътрешните работи Олга Чемоданова. Тя увери, че ситуацията в столицата към този момент е по-спокойна и се управлява от управляващите.

В някогашната руска република избухнаха всеобщи митинги след извършените избори, които опозицията разгласи за фалшифицирани. Лукашенко събра 80% от вота, само че се появиха доказателства за изборни измами. Президентът отхвърля да подаде оставка и твърди, че изборите са проведени извън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР