Беларуският диктатор Александър Лукашенко е бил тестван за COVID-19 преди

...
Беларуският диктатор Александър Лукашенко е бил тестван за COVID-19 преди
Коментари Харесай

Изследвали Лукашенко за COVID-19 преди всяка от срещите му с Путин, хакери изтеглиха сертификатите - Свят

Беларуският деспот Александър Лукашенко е бил тестван за COVID-19 преди срещите му с президента на Русия Владимир Путин, заяви „ Настоящее время “. Беларуски хакери, наричащи себе си „ Щаб на обединената опозиция “, са проникнали в компютрите на медицинския център на президентската администрация на Беларус, който обслужва Александър Лукашенко и неговия антураж и са изваили оттова резултатите от PCR тестванията за ковид на Лукашенко и сина му Николай за интервала от април 2021 година до декември 2022 година Датите на тестванията съответстват с датите на визитите на Александър Лукашенко при съветския президент.

Хакерите обявиха още на 31 декември, че са получили огромно количество данни от компютрите на Републиканския клиничен медицински център към администрацията на президента, по-специално документите с резултатите от PCR проби за SARS-Cov-2 на Александър Лукашенко и сина му Николай. Лекарите, чиито данни са посочени в документите, в действителност работят в медицинския център на президентската администрация, основен доктор е Ирина Абелская, която в следствие на групата „ Киберпартизан “ и беларуски медии е посочена като майка на сина на диктатора – Николай Лукашенко.

Като доказателство за взлома си и „ визитата “ хакерите разгласиха в уеб страницата клиничния център на президентската администрация свое новогодишно приветствие, в което припомнят за пандизите, цялостни с политически пандизчии, и дават обещание на Лукашенко да развиват активността си: „ И тактиката на битка получи динамичност в тези отрицателни сюжети, от които вие се опасявате “. "

Съдейки по датите, тестванията на Александър и Николай Лукашенко са направени в навечерието на визитите им в Русия. Беларуският политик се е срещал с съветския президент пет пъти през 2021 година и осем пъти през 2022 година

От есента на 2021 година в някои случаи са осъществявани по няколко теста в един и същи ден. Понякога документите са издавани преди деня на теста, от време на време номерата на документите са разбъркани. Хакерите заключават, че Лукашенко не е могъл да премине тестванията - просто са му издадени нужните документи.

В най-малко един документ, публикуван на Николай Лукашенко, датата на издаване на теста е преди датата на теста. Въз основа на това хакерите заключават, че някои проби са направени единствено на хартия.

В резултатите от теста на Александър Лукашенко има два разнообразни номера на паспорта: MP 0000001 и MP 1000000. Сертификатите на Николай Лукашенко са издадени даже за три документа: за паспорт MP 0000001 (същия като на татко му), за паспорт MP 2000000 и за документ PD 000001.

Серията PD значи биометричен паспорт. Те се издават в Беларус от септември 2021 година Николай обаче е получил документи за документ с този номер още през април и май 2021 година В същото време в удостоверението за юли 2021 година, когато Николай към този момент е имал биометричен паспорт, като негов документ е посочен паспорт със серия и номер MP 0000001, т.е. елементарен.

Наблюдатели показват, че съветският президент Владимир Путин параноически се опасява от болести и това е повода на някои от срещите да е на голямо разстояние от събеседниците си. Така беше при срещата му с френскя президент Еманюел Макрон, която се организира на 4-метрова маса. Както стана по-късно, дистанцията е била поради нежеланието на Макрон да бъде тестван от съветските служби и да остави ДНК материал в Русия.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР